Η μέρα που έπαθα το εγκεφαλικό

Είχα ήδη αρχίσει να έχω συμπτώματα… Πετούσε το δεξί μου μάτι ένα μήνα πριν, το αριστερό μου πόδι τιναζόταν τις νύχτες και γενικά ένιωθα ένα “μούδιασμα” εδώ και καιρό, το οποίο ξεκινούσε από τον εγκέφαλο… Ο Deos μου είχε ζητήσει να του στείλω το playlist για την εκπομπή στην οποία θα συμμετείχα στις 25/1.

Σε αυτήν την κατάσταση και με αρκετά ξενύχτια στην πλάτη, του έστειλα 12 αγαπημένα κομμάτια, έχοντας στο μυαλό σημαντικά και αστεία γεγονότα της ζωής μου, που τα έχω συνδέσει με τραγούδια. Για να εξηγήσω, το σκεπτικό αυτής της εκπομπής, “δωδεκάσφαιρο” το λένε, είναι ο καλεσμένος να πάει με 12 κομμάτια και ο παρουσιαστής , ο Deos δηλαδή, εμπνέεται και σου κάνει 12 ερωτήσεις.

Και ξημερώνει ο Θεός την 25/1. Καταιγίδες, αστραπές, την προηγούμενη είχα πάθει και το σοκ της επιστράτευσης (άνοιξα ξαφνικά την τηλεόραση το απόγευμα της 24ης, μη έχοντας δει τηλεόραση για 2 μέρες, και βλέπω με κόκκινα γράμματα “ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ”!!) τι να σας λέω, ένα ράκος ήμουν.
Γνώρισα τη mamaDeos που κάνει κι εκείνη εκπομπή κάθε 3-4 μήνες με το βλαστάρι της, τον μπαμπά Deos, τα αδέρφια Deos, τα πιροσκί Deos και το Deoδωμάτιο. Δέος με έπιασε. Και πάω στο σημείο που μου ζητήθηκε για να κάνουμε εκπομπή. Και ξεκινάει η εκπομπή. Ευτυχώς είχαμε και τη Linya για κοινό και ένιωθα λίγο καλύτερα.

Το εγκεφαλικό με χτύπησε στην πρώτη ερώτηση. Δε μίλαγα, ο λόγος μου δεν έχει καμία ροή και σας έχω πεθάνει στα “εεεμμμμ” λες και είμαι ο Ρουβάς!. Η κορυφαία στιγμή ήταν όταν συνδέθηκε ο Γιάννης Φλωρινιώτης στην εκπομπή, ενω συμπτωματικά λίγο πριν είχαμε παίξει κομμάτι του.

Γενικά το κλίμα ήταν πολύ ωραίο και o Deos με τη Linya καταπληκτικοί, αλλά αμα ο εγκέφαλος έχει γίνει παγωτό…. Ευχαριστώ και πάλι τον Deos για την πρόσκληση και το ωραίο απόγευμα με τις έξυπνες ερωτήσεις του.

Σας παραθέτω την εκπομπή και όσοι αντέξετε ακούστε….
Όσοι δεν αντέξετε, θα καταλάβω…
Σας παρακαλώ μη με καλείτε στα ραδιόφωνα….δεν μπορώ να σας πω “οχι” και επιπλέον σας σπάω τα νεύρα.

Με εκτίμηση
Yota

Yota Baron & Deos on Air (25. Jan 2013)